• مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

۱۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۶

رونق کلاهبرداری های عاطفی در بازار ارزهای دیجیتال

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، کاربران بازار رمز ارز‌ها از ابتدای سال ۲۰۲۱، مجموعاً بیش از یک میلیارد دلار، به دلیل کلاهبرداری ازدست‌داده‌اند.      

رونق کلاهبرداری های عاطفی در بازار ارزهای دیجیتالکمیسیون فدرال تجارت آمریکا (FTC) در گزارش خود توضیح می‌دهد که از ژانویه ۲۰۲۱ تا مارس سال جاری (حدود ۱۵ ماه) ، بیش از ۴۶ هزار نفر در حوزه رمزارز ادعا کرده‌اند که مورد حمله هکر‌ها و کلاهبرداران قرار گرفته‌اند. همچنین میانگین ضرر کاربران بر اساس این گزارش‌ها، ۲۶۰۰ دلار اعلام شده است.

نکته قابل‌توجه دیگر اینکه رایج‌ترین ارز‌هایی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند نیز پرکاربردترین و همچنین برترین آن‌ها هستند. طبق این گزارش، در ۷۰ درصد از کلاهبرداری‌های انجام شده، از بیت‌کوین به‌عنوان یک روش پرداخت استفاده شده و پس از آن تتر (۱۰ درصد) و اتر (۹ درصد) محبوب‌ترین ارز‌ها برای هکر‌ها بوده‌اند. همچنین باید اشاره کرد که اتر ارز منتخب NFT‌ها محسوب می‌شود، یک بازار نسبتاً جدید در حوزه کریپتو که همچنین کلاهبرداران و هکر‌های زیادی را به خود جذب کرده است.

FTC توضیح می‌دهد که بخش زیادی از گزارش‌های ارائه شده به FTC درباره کلاهبرداری از سرمایه‌گذاران بوده است. در این روش معمولاً سرمایه‌گذاران آماتور هدف قرار می‌گیرند و به آن‌ها وعده داده می‌شود که پس از سرمایه‌گذاری اولیه، مبلغ بسیار زیادی به آن‌ها پرداخت خواهد شد. «اما فلچر» از FTC در پست وبلاگ این آژانس دراین‌رابطه توضیح داد: کلاهبرداران سرمایه‌گذاری ادعا می‌کنند که می‌توانند به‌سرعت و به‌راحتی بازدهی کلانی به سرمایه‌گذاران داشته باشند. اما در این «سرمایه‌گذاری‌ها» ارز مستقیماً به کیف پول کلاهبردار واریز می‌شود.

رشد کلاهبرداری عاطفی در حوزه رمزارز

همچنین کلاهبرداری‌های عاطفی نیز بخش بزرگی از گزارش‌ها را شامل می‌شود و مجموعاً ۱۸۵ میلیون دلار به سرمایه‌گذاران ضرر وارد کرده است. کارشناسان توضیح می‌دهند که این روش معمولاً از طریق شبکه‌های اجتماعی یا برنامه‌های دوست‌یابی انجام می‌شود. به گزارش کوین تلگراف، نوعی کلاهبرداری عاطفی به نام «pig slaughtering» (سلاخی خوک) که در آن مجرمان با برقراری رابطه جعلی، آن‌ها را به سرمایه‌گذاری فریب می‌دهند نیز رشد زیادی پیدا کرده است.

با محبوب شدن رمزارزها، تعداد کلاهبرداری‌ها نیز افزایش‌یافته است. پلتفرم بلاک‌چین Chainanalysis تخمین می‌زند که آدرس‌های غیرقانونی در سال گذشته، بیش از ۱۴ میلیارد دلار رمزارز دریافت کرده‌اند که این میزان در مقایسه با سال ۲۰۲۰ تقریباً دوبرابر شده است.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی
لینک کپی شد.
لینک کوتاه
https://www.karkhe.org/news/3536
موضوعات مرتبط
برچسب
رمزارز
سرمایه‌گذاران
کلاهبرداری
بازار رمز ارز‌ها
اعتماد شما، قدرت ماست
شماره تماس:
۳۳۸۶۸۰۷۵ - ۰۳۱
آدرس ایمیل:
info at karkhe dot org
تاریخچه و معرفی شرکت
شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تحت پوشش هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود اصفهان ثبت شده به شماره ۲۷۷۵۶ در اصفهان با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان فعالیت در زمینه حمل و نقل داخلی و بین المللی زمینی ، ارسال بار هوایی ، کشتیرانی، حمل بار با قطار و ترکیبی با استفاده از امکانات ، تجربیات و توانمندی‌های خود توانسته است کلیه خدمات مطمئن ، دقیق و اقتصادی حمل و نقل بین المللی بار را در جغرافیای داخلی و ترانزیتی از کلیه بنادر ، باراندازها و مراکز تولیدی به سرانجام رساند. سهم عمده ای از فعالیتهای شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تولیدات داخلی به ویژه محصولات میانی می باشد. این شرکت با عزم و اراده ی خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت، همکاری تنگاتنگی با دیگر زیرمجموعه های تحت پوشش گروه هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود داشته و در عین حال نقش موثری در حمل و نقل تولیدات دیگر کارخانجات کشور ایفا می نماید. شرکت حمل و نقل کرخه ترابر با تعهد به حفظ امانات و وفای به عهد در بارگیری، ارسال و تخلیه کالاها، به مشتریان خود ثابت نموده است که برای حفظ اصول شرکت از هیچ کوششی فروگذار نمی کند. اصول مجموعه ی کرخه ترابر بر مبنای رضایت مشتری و صداقت بنا شده است. لذا این شرکت با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد.
تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت حمل و نقل کرخه ترابر سپاهان می‌باشد.