• مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

۱۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۷

تحول در ساخت راه‌های استان دستاورد سفر هیات دولت به سیستان وبلوچستان

از آنجایی که هزینه ساخت هر یک کیلومتر باند دوم در این استان به بیش از ۱۲ میلیارد تومان می رسد لذا بخش مهمی از اعتبارات توازن استان برای اولین بار به این حوزه اختصاص می یابد تا به کمک اعتبارات ملی بتوانیم عقب ماندگی تاریخی این حوزه را به سرعت جبران کنیم .

‌ استاندار سیستان و بلوچستان گفت : بعد از سفر رییس جمهور و هیات دولت شاهد تحول در ساخت راه در این استان هستیم.

حسین مدرس خیابانی در جلسه بررسی وضعیت راه‌های این استان اظهار داشت : همزمان با سفر رییس جمهور در مهرماه سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به صورت نقد وتهاتر نفت برای احداث راه به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت که این مهم سبب تبدیل شدن تمام شبکه ارتباطی استان به کارگاه راه سازی و اشتغال بخش قابل توجهی از بومیان منطقه گردید .
وی راه را مهمترین اولویت در توسعه سیستان و بلوچستان ذکر کرد و افزود : توسعه راه ها به ویژه بزرگراه به منظور رونق تجارت و ترانزیت و کاهش تصادفات جاده ای در اولویت برنامه های توسعه ای این استان قرار دارد .

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد : سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور کمترین طول بزرگراه را داراست این حالی که مسیر ارتباطی چابهار _ میلک به عنوان یکی از کرویدورهای اصلی تجارت جهانی ضرورت وجود راه های مواصلاتی استاندارد را در این پهنه جغرافیایی جنوب شرق کشور اجتناب ناپذیر کرده است .
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین بر اختصاص اعتبارات ساخت بزرگراه بر اساس بازده زمانی در دست اجرا ، تامین سوخت مورد نیاز برای ماشین آلات ساخت راهسازی و همچنین توسعه راه های روستایی ، جذب تمامی اعتبارات استانی توسط مدیران دستگاه های اجرایی و مصوب شدن جابجایی اعتبارات از یک دستگاه اجرایی به دستگاه دیگر به منظور توسعه همه جانبه استان تاکید کرد .
وی تامین بخشی از اعتبارات حوزه راه را از محل توازن مورد تاکید قرارداد و اظهار داشت : از آنجایی که هزینه ساخت هر یک کیلومتر باند دوم در این استان به بیش از ۱۲ میلیارد تومان می رسد لذا بخش مهمی از اعتبارات توازن استان برای اولین بار به این حوزه اختصاص می یابد تا به کمک اعتبارات ملی بتوانیم عقب ماندگی تاریخی این حوزه را به سرعت جبران کنیم .
مدرس خیابانی اشتغال بیش از پنج هزار نفر در ساخت راه در سال گذشته در استان را بسیار قابل توجه دانست و مقرر کرد مدیران کل راه و شهرسازی و راهداری  و حمل ونقل شمال وجنوب استان بصورت منظم گزارش ماهانه پیشرفت پروژه ها را ارائه نمایند .

مدیر کل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت : کریدور شمال - جنوب (چابهار - میلک و زاهدان - بیرجند) این استان ۱۰۳۵ کیلومتر طول دارد که در این مسیر ۳۰۹ کیلومتر باند دوم به بهره برداری رسیده است و عملیات احداث ۲۶۱ کیلومتر بزرگراه نیز در دست اجراست و همچنان ۴۶۵کیلومتر آغاز نشده است .
عطاء اله اکبری افزود : همچنین طول کریدور شرق به غرب سیستان و بلوچستان (بزرگراه بم - زاهدان - میرجاوه) ۲۹۸کیلومتر است که در این مسیر نیز ۹۰ کیلومتر باند دوم احداث  شده است و عملیات ساخت ۴۲ کیلومتر بزرگراه در این مسیر در دست ساخت است و مابقی هنوز آغاز نگردیده است .

وی تاکید کرد : در مجموع برای تبدیل ۹۳۳ کیلومتر راه دوبانده در  سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند افزون بر ۱۲هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم . این اداره کل به منظور افزایش ظرفیت ترانزیت راه‌های استان ، ایمنی سفر و کاهش تصادفات رانندگی توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و حمل و نقل جاده‌ای بویژه احداث بزرگراه را در اولویت کاری خود قرار داده بطوری‌که در سال ۱۴۰۰ ، ۶۳ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در استان بعد از اتمام مراحل ساخت زیر بار ترافیک رفت .
وی ادامه داد : همچنین هم‌اینک ۱۲۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی با اعتبار یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در تمامی محورهای تحت پوشش این اداره‌کل در حال احداث است که پیش‌بینی می‌شود بخش قابل توجهی از آنها در پایان سالجاری آماده بهره‌برداری شود . در این راستا ۱۲ کارگاه راه‌سازی در محدوده این اداره کل با اشتغال بیش‌از ۲ هزار نفر فعال است.

اشتراک در شبکه های اجتماعی
لینک کپی شد.
لینک کوتاه
https://www.karkhe.org/news/3327
موضوعات مرتبط
برچسب
رییس جمهور
تصادفات جاده ای
راه های روستایی
استاندار سیستان و بلوچستان
اعتبارات ملی
هیات دولت
اعتماد شما، قدرت ماست
شماره تماس:
۳۳۸۶۸۰۷۵ - ۰۳۱
آدرس ایمیل:
info at karkhe dot org
تاریخچه و معرفی شرکت
شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تحت پوشش هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود اصفهان ثبت شده به شماره ۲۷۷۵۶ در اصفهان با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان فعالیت در زمینه حمل و نقل داخلی و بین المللی زمینی ، ارسال بار هوایی ، کشتیرانی، حمل بار با قطار و ترکیبی با استفاده از امکانات ، تجربیات و توانمندی‌های خود توانسته است کلیه خدمات مطمئن ، دقیق و اقتصادی حمل و نقل بین المللی بار را در جغرافیای داخلی و ترانزیتی از کلیه بنادر ، باراندازها و مراکز تولیدی به سرانجام رساند. سهم عمده ای از فعالیتهای شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تولیدات داخلی به ویژه محصولات میانی می باشد. این شرکت با عزم و اراده ی خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت، همکاری تنگاتنگی با دیگر زیرمجموعه های تحت پوشش گروه هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود داشته و در عین حال نقش موثری در حمل و نقل تولیدات دیگر کارخانجات کشور ایفا می نماید. شرکت حمل و نقل کرخه ترابر با تعهد به حفظ امانات و وفای به عهد در بارگیری، ارسال و تخلیه کالاها، به مشتریان خود ثابت نموده است که برای حفظ اصول شرکت از هیچ کوششی فروگذار نمی کند. اصول مجموعه ی کرخه ترابر بر مبنای رضایت مشتری و صداقت بنا شده است. لذا این شرکت با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد.
تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت حمل و نقل کرخه ترابر سپاهان می‌باشد.