• مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

۱۳:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰

ساخت سه هزار کیلومتر راه روستایی و تکمیل پروژه های قبلی در سال ۱۴۰۱

افق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سال گذشته ساخت ۱۵۰۰ کیلومتر راه روستایی بود اما به دلیل تاخیر ایجاد شده در موافقت نامه های شوراهای برنامه ریزی استان ها و عدم امکان انجام پروژه های راه سازی روستایی در استان های سردسیر در ماه های پایانی سال به دلیل همین تاخیر ایجاد شده و تاخیر در صدور حواله قیر مورد نیاز ، افق مورد نظر سازمان محقق نشد اما امیدوار هستیم تا تیرماه امسال و پایان سال مالی ۱۴۰۰ برنامه ریزی سازمان به طور کامل محقق شود .

افق پیش روی سال ۱۴۰۱ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، ساخت سه هزار کیلومتر راه های روستایی و تکمیل پروژه های قبلی است .

خداداد مقبلی معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی سازمان در سفر به استان خوزستان و بازدید از راه های فرعی و روستایی شهرستان خرمشهر گفت : طبق برآورد صورت گرفته از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سال های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ مشخص شد در کشور تقریبا حدود ۹۷ هزار روستای دارای سکنه وجود دارد که از این تعداد ۴۰ هزار روستا جمعیتی بالای ۲۰ خانواده دارند . از این تعداد روستا با بیش از ۲۰ خانوار سکنه نیز حدود ۱۸ درصد معادل حدود ۷ هزار و ۲۲۲ روستا ، از راه آسفالت مناسب برخوردار نبودند که برای این روستاها باید تقریبا ۳۲ هزار کیلومتر راه روستایی ساخته می شد .

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی سازمان با بیان این که تا این مقطع حدود ۱۱۳ هزار کیلومتر راه آسفالته برای روستاها ساخته شد و ساخت ۳۲ هزار کیلومتر راه روستایی باقی مانده است ، بیان کرد : برای بخشی از این ۳۲ هزار کیلومتر راه در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ قرارداد منعقد شده است و بخشی هم ساخته شده اند که در مجموع ۲۷ هزار کیلومتر راه روستایی برای ساخت در کشور باقی مانده است . در حال برنامه ریزی هستیم که این ۲۷ هزار کیلومتر راه باقی مانده که فاقد قرارداد و پیمانکار و اعتبار لازم هستند، در صورت رفع موانع قانونی به ویژه در استان ها ، احداث این راه های روستایی در قالب یک برنامه ۸ ساله به قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپرده شود و یا توسط ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها ازطریق مناقصه اجراء و به اتمام برسد .

وی دراین خصوص توضیح داد برای احداث ۲۷ هزار کیلومتر راه روستایی باقی مانده در کشور به اعتباری بالغ بر ۲۱۸ هزار میلیارد تومان برابر فهرست بها سال ۱۴۰۱ مورد نیاز است .

وی گفت : افق پیش روی سال ۱۴۰۱ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، ساخت سه هزار کیلومتر راه های روستایی و تکمیل پروژه های سال های قبلی است که برای این میزان احداث ، ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از ردیف های اعتباری در قانون بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شده است . در اعتبارات امسال مبلغی بالغ بر سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی راه های روستایی ، دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات محرومیت زدایی به راه های روستایی اختصاص داده شده است و علاوه بر این بالغ بر سه هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی نیز برای پرداخت بخشی از مطالبات پیمانکاران اختصاص داده شده است .

مقبلی با بیان اینکه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در برنامه ۱۴۰۱ حدود دو هزار و ۷۰۰ تا سه هزار کیلومتر راه روستایی مطالعه شده برای ساخت دارد ، اذعان کرد : در دستور کار است که ساخت راه‌های مطالعه شده توسط ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان‌های کشور اجرا و ساخته شود . مطالعه راه‌های روستایی باقی مانده در کشور بر اساس اعتبارات اختصاص داده شده در هرسال توسط ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها انجام خواهد شد و بر اساس اعتبارات پیش بینی شده و همچنین ظرفیت اجرایی کشور نسبت به اجرای ساخت آن ها اقدام خواهد شد که پیش بینی می‌ شود سالانه بین سه هزار تا پنج هزار کیلومتر راه روستایی بر اساس ظرفیت اعتباری و ظرفیت اجرایی در کشور ساخته شود .

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی تأکید کرد : مدیران کل ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای سراسر کشور می توانند با رایزنی های درون استانی با استانداران ، نسبت به جذب اعتبار از محل اعتبارات تملک داریی سرمایه و سایر اعتبارات اختصاص داده شده به استان‌ها برای نگهداری و ایمن سازی راه های روستایی و فرعی اقدام کنند . سال گذشته برای بخش راه های روستایی کشور اعتباری بالغ بر هشت هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از محل مصوبه مجلس شورای اسلامی و اعتبارات دفتر مناطق محروم ریاست جمهور برای ساماندهی این راه ها ، اختصاص داده شد که با این اعتبار حدود ۱۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در سطح کشور احداث شد .

وی اظهار کرد : افق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سال گذشته ساخت ۱۵۰۰ کیلومتر راه روستایی بود اما به دلیل تاخیر ایجاد شده در موافقت نامه های شوراهای برنامه ریزی استان ها و عدم امکان انجام پروژه های راه سازی روستایی در استان های سردسیر در ماه های پایانی سال به دلیل همین تاخیر ایجاد شده و تاخیر در صدور حواله قیر مورد نیاز ، افق مورد نظر سازمان محقق نشد اما امیدوار هستیم تا تیرماه امسال و پایان سال مالی ۱۴۰۰ برنامه ریزی سازمان به طور کامل محقق شود .

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی سازمان با بیان این که در بخش نگهداری راه ها نیز حدود ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در سطح راه های روستایی کشور انجام شد ، افزود : اعتبار نگهداری و ساخت راه های روستایی استانی است و سال گذشته اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان برای نگهداری راه های فرعی به سازمان تخصیص داده شد که با توجه به نیاز شبکه راه‌های فرعی کشور به بهسازی و روکش آسفالت این عدد اعتبار بسیار اندک بود . سهم تخصیص داده شده به خوزستان از اعتبارات ساخت راه‌های روستایی حدود 4 میلیارد تومان برای ساخت راه‌های روستایی بود و در مجموع رقمی هم از اعتبارات راه‌های فرعی برای نگهداری راه‌های فرعی استان اختصاص داده شد .

وی ادامه داد : طبق مطالعات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، از ۳۱ استان کشور ، ضریب برخورداری از راه های روستایی آسفالت شده برای روستاهای با ۲۰ خانوار به بالا در ۷ استان سیستان و بلوچستان ، کرمان ، خراستان شمالی ، کردستان ، شرق سمنان ، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی کمتر از نرم برخورداری از راه آسفالته درکشور یعنی معادل ۸۲ درصد است .

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی سازمان بیان کرد : از ۴۶۷ شهرستان کشور نیز ۷۲ شهرستان ضریب برخورداری از راه روستایی آسفالت شده کمتر از ۷۰ درصد می باشد که می توان در استان خوزستان به شهرهای دزفول ، اندیکا ، مسجدسلیمان و لالی اشاره کرد . دلیل کم برخورداری این استان ها و شهرستان ها از راه های روستایی آسفالت شده ، عدم توزیع عادلانه اعتبارات در سال های قبل می‌باشد که در سال ۱۴۰۰ سازمان برنامه و بودجه کشور از اطلاعات ما به درستی استفاده کرد و اعتبارات را بیشتر به این استان ها تخصیص داد .

اشتراک در شبکه های اجتماعی
لینک کپی شد.
لینک کوتاه
https://www.karkhe.org/news/3307
موضوعات مرتبط
برچسب
راه های روستایی و فرعی
سازمان راهداری
راهداری و حمل و نقل جاده ای
اعتماد شما، قدرت ماست
شماره تماس:
۳۳۸۶۸۰۷۵ - ۰۳۱
آدرس ایمیل:
info at karkhe dot org
تاریخچه و معرفی شرکت
شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تحت پوشش هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود اصفهان ثبت شده به شماره ۲۷۷۵۶ در اصفهان با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان فعالیت در زمینه حمل و نقل داخلی و بین المللی زمینی ، ارسال بار هوایی ، کشتیرانی، حمل بار با قطار و ترکیبی با استفاده از امکانات ، تجربیات و توانمندی‌های خود توانسته است کلیه خدمات مطمئن ، دقیق و اقتصادی حمل و نقل بین المللی بار را در جغرافیای داخلی و ترانزیتی از کلیه بنادر ، باراندازها و مراکز تولیدی به سرانجام رساند. سهم عمده ای از فعالیتهای شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تولیدات داخلی به ویژه محصولات میانی می باشد. این شرکت با عزم و اراده ی خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت، همکاری تنگاتنگی با دیگر زیرمجموعه های تحت پوشش گروه هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود داشته و در عین حال نقش موثری در حمل و نقل تولیدات دیگر کارخانجات کشور ایفا می نماید. شرکت حمل و نقل کرخه ترابر با تعهد به حفظ امانات و وفای به عهد در بارگیری، ارسال و تخلیه کالاها، به مشتریان خود ثابت نموده است که برای حفظ اصول شرکت از هیچ کوششی فروگذار نمی کند. اصول مجموعه ی کرخه ترابر بر مبنای رضایت مشتری و صداقت بنا شده است. لذا این شرکت با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد.
تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت حمل و نقل کرخه ترابر سپاهان می‌باشد.