• مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

۱۱:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰

خداحافظی با پرداخت این یارانه در ۱۴۰۱

رییس فراکسیون روحانیت مجلس گفت: مردم باید خودشان هزینه سفر به حج را تامین کنند اگر ندارند واجب نیست که به حج بروند. یک زائر باید بتواند امکانات مکه رفتن را داشته باشد اگر نمی تواند لازم نیست خود را با گرفتن وام یا قرض به زحمت بیاندازد.  

خداحافظی با پرداخت این یارانه در ۱۴۰۱یکی از موضوعاتی که این روزها بسیاری از زائران خانه خدا را نگران کرده ، احتمال افزایش هزینه‌های سفر به حج تمتع است؛ در روزهای اخیر علی اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در گفت‌وگویی رادیویی خبر داده که امسال با توجه به اعلام آمادگی وزارت حج عربستان، درصدی از حجاج کشورهای اسلامی به سرزمین وحی اعزام می‌شوند و رعایت نکات بهداشتی نیز مستلزم افزایش برخی از هزینه‌ها خواهد بود.او حتی برای افزایش هزینه حج تمتع، مثالی از اسکان زائران که یکی از دلایل اصلی تفاوت هزینه کاروان‌های حجج تمتع است، آورده و اعلام داشته که اگر در شرایط عادی زائران در اتاق‌های چهار تا پنج نفره اسکان داشتند، اکنون در هر اتاق باید دو نفر حضور داشته باشند و همین امر موجب بالا رفتن برخی از هزینه‌ها خواهد شد. افزایش هزینه هایی که در کنار افزایش احتمالی ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلاری مالیات بر ارزش افزوده این سفر از سوی دولت نگرانی هایی در میان طیفی از زائران خانه خدا ایجاد کرده است.

در همین راستا سید رضا تقوی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص احتمال افزایش نرخ حج تمتع از سوی عربستان  گفت:سطح قیمت ها در کل جهان افزایش یافته و اگر بخواهیم مانند گذشته زائران را به سفر حج ببریم باید یارانه بدهیم در حالیکه نه وضعیت اقتصادی کشور چنین اجازه ای می دهد نه سیاست دولت و مجلس این است. لذا مردم باید خودشان هزینه سفر به حج را تامین کنند اگر ندارند واجب نیست که به حج بروند. یک زائر باید بتواند امکانات مکه رفتن را داشته باشد اگر نمی تواند لازم نیست خود را با گرفتن وام یا قرض به زحمت بیاندازد.

رییس فراکسیون روحانیت مجلس ادامه داد:البته سازمان حج و زیارت باید رایزنی های لازم در این زمینه را انجام دهد تا قیمت ها را کاهش دهد که زائران بیشتری راهی سفر حج شوند. گرچه این موضوع را هم باید در نظر گرفت که قیمت هتل ها، کرایه ها، خوراک و .... در عربستان افزایش یافته است و گرانی ها طبیعی است.

تقوی در خصوص ورود کمیسیون فرهنگی به این موضوع گفت:کمیسیون فرهنگی مجلس ورودی به این قضیه ندارد و فقط می تواند به سازمان حج توصیه هایی داشته باشد تا جایی که این سازمان تلاش کند تا با دیپلماسی و رایزنی با مسئولان عربستان قیمت ها را پایین بیاورد.

وی با بیان اینکه اگر تعداد سهمیه ایران کم شد یا به علت گرانی ها تعداد زائران کاهش یافت. آیا باید غصه این را بخوریم که تعداد زائران در حج کم می شود؟  گفت: سازمان حج و زیارت باید از طریق دیپلماسی و رایزنی اقدامات لازم را انجام دهد که مردم بیشتر بروند اما اگر انجام نشد و قیمت هم پایین نیامد یا پایین آمد اما همچنان عده ای از کسانی که ثبت نام کرده اند توان پرداخت هزینه ها را نداشتند نباید غصه بخورند که نمی توانند بروند. در قرآن نیز آمده کسانی که استطاعت دارند واجب است که به زیارت حج نائل شوند نه کسانی که فقیر هستند یا مشکلات مالی دارند. کمیسیون فرهنگی نیز در خصوص توافقات لازم با عربستان برای کاهش قیمت ها توصیه های همیشگی خود را انجام می دهد اما چیزی که روشن است این است که بازار قیمت ها را تعیین می کند و توصیه های ما نیز قانون نیست.

اشتراک در شبکه های اجتماعی
لینک کپی شد.
لینک کوتاه
https://www.karkhe.org/news/3299
موضوعات مرتبط
برچسب
هزینه‌های سفر به حج
خبر مهم اقتصادی
اعتماد شما، قدرت ماست
شماره تماس:
۳۳۸۶۸۰۷۵ - ۰۳۱
آدرس ایمیل:
info at karkhe dot org
تاریخچه و معرفی شرکت
شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تحت پوشش هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود اصفهان ثبت شده به شماره ۲۷۷۵۶ در اصفهان با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان فعالیت در زمینه حمل و نقل داخلی و بین المللی زمینی ، ارسال بار هوایی ، کشتیرانی، حمل بار با قطار و ترکیبی با استفاده از امکانات ، تجربیات و توانمندی‌های خود توانسته است کلیه خدمات مطمئن ، دقیق و اقتصادی حمل و نقل بین المللی بار را در جغرافیای داخلی و ترانزیتی از کلیه بنادر ، باراندازها و مراکز تولیدی به سرانجام رساند. سهم عمده ای از فعالیتهای شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تولیدات داخلی به ویژه محصولات میانی می باشد. این شرکت با عزم و اراده ی خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت، همکاری تنگاتنگی با دیگر زیرمجموعه های تحت پوشش گروه هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود داشته و در عین حال نقش موثری در حمل و نقل تولیدات دیگر کارخانجات کشور ایفا می نماید. شرکت حمل و نقل کرخه ترابر با تعهد به حفظ امانات و وفای به عهد در بارگیری، ارسال و تخلیه کالاها، به مشتریان خود ثابت نموده است که برای حفظ اصول شرکت از هیچ کوششی فروگذار نمی کند. اصول مجموعه ی کرخه ترابر بر مبنای رضایت مشتری و صداقت بنا شده است. لذا این شرکت با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد.
تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت حمل و نقل کرخه ترابر سپاهان می‌باشد.