• مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

۱۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۸

تخصیص کامل اعتبارات سفر رئیس جمهور برای تکمیل پروژه‌های راهسازی در خوزستان

هم اکنون در استان خوزستان مجموعا ۷۰۰ کیلومتر بزرگراه در حال احداث است و با توجه به مصوبات هیئت دولت در استان و تاکید بر افزایش ظرفیت و توجه به زیرساخت‌های استان خوزستان در سفر هیئت دولت ، امیدواریم در دوره ۴ ساله دولت مردمی حداقل ۳۰۰ کیلومتر از این بزرگراه‌ها را آماده بهره‌برداری کنیم .

معاون وزیر راه و شهرسازی از تخصیص تمام اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهوری به خوزستان برای تخصیص به پروژه‌های زیرساختی حوزه راه در این استان تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد و ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۱ شاهد بهره‌برداری از طرح‌های بزرگ راهسازی در استان باشیم .

خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور درباره بازدید خود از محورهای بخش‌های جنوبی استان خوزستان در شهرهای آبادان و خرمشهر و نیز محورهای شادگان به سمت اهواز و کنارگذر ماهشهر ، گفت : با توجه به اینکه در سفر ریاست جمهوری به خوزستان، شاهد مصوبات خوبی در جهت تسریع در پروژه‌های عملیات راه‌سازی و جاده‌ای در این استان بودیم ، امیدواریم در عملیات اجرایی پروژه‌هایی که در قسمت‌های جنوبی استان در حال اجراست ، تسریع قابل ملاحظه‌ای به وجود بیاید .

وی با بیان اینکه از محورهای شهرستان اهواز ، رامهرمز ، غیزانیه ، عنابچه و کنارگذر شمال شرق و غربی اهواز بازدید کرده است ، افزود : برنامه‌ریزی لازم برای شروع عملیات اجرایی طرح‌های مذکور بلافاصله بعد از تعطیلات نوروزی بر اساس اولویت‌هایی که در بازدید امروز تعیین شد ، صورت گرفت .

خادمی ضمن اشاره به ملاقات با استاندار خوزستان درباره برنامه اجرایی توسعه زیرساخت‌های راهسازی و جاده‌ای استان خوزستان ، عنوان کرد : در این دیدار تصمیمات مشترکی برای تسریع در عملیات اجرایی و اولویت‌بندی پروژه‌های مد نظر که می‌تواند در استان بیشتر موثر باشد ، اتخاذ شد . استاندار خوزستان تاکید داشت که برخی از پروژه‌ها به خصوص ورودی‌های استان و نقاط مواصلاتی آن به سمت استان‌های همجوار شامل فارس ، اصفهان ، بوشهر و ایلام ، چهارخطه شوند . ما امیدواریم بتوانیم برنامه مدونی برای محور اتصالی استان خوزستان به استان فارس (اهواز به شیراز) که طول آن ۵۵۰ کیلومتر است ، در دولت جدید تدوین کنیم . همچنین محور اتصالی اهواز به اصفهان را هم به عنوان یک محور اساسی در برنامه‌های مدون خود مد نظر قرار دهیم .

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای کشور ادامه داد : همچنین مقرر شد برای کریدور جنوبی استان خوزستان که از شلمچه آغاز می‌شود و پس از عبور از خرمشهر ، آبادان ، ماهشهر ، هندیجان در نهایت بوشهر می‌رسد، برنامه مشخصی تدوین و با اولویت بیشتری روی آن کار کنیم . خوشبختانه تمام اعتبارات مقرر تا پایان سال ۱۴۰۰ از ناحیه سفر ریاست جمهوری برای تخصیص به پروژه‌های زیرساختی حوزه راه در استان خوزستان ، تزریق شد و انشاءالله نتایج آن را در سال ۱۴۰۱ خواهیم دید .

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای کشور بار دیگر تاکید کرد : اولویت ما در پروژه‌های زیرساختی حوزه راه در خوزستان اتصال محورهای مواصلاتی این استان به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد ، فارس ، چهارمحال و بختیاری و اصفهان و نیز توجه جدی به کریدور جنوبی استان خوزستان و همچنین محورهای بزرگراهی منتهی به مرزهای زمینی با کشور عراق از طریق مرزهای شلمچه و چذابه است .

وی افزود : در داخل استان هم بعضی از محورها از جمله محورهای جدید در کلانشهر اهواز ، رینگ کمربندی (کنارگذر) شهر اهواز ، محور اهواز به خرمشهر (با هدف چهارخطه کردن آن) ، محور شوشتر به دزفول ، محور ملاثانی به سمت شوشتر و ملاثانی به سمت مسجد سلیمان ، مورد تاکید است که بودجه لازم برای آنها از محل اعتبارات استانی یا سایر منابع که در ردیف‌های اعتباری قانون بودجه برایشان پیش‌بینی شده است، تامین و عملیات اجرایی آنها انجام خواهد شد .

خادمی گفت : هم اکنون در استان خوزستان مجموعا ۷۰۰ کیلومتر بزرگراه در حال احداث است و با توجه به مصوبات هیئت دولت در استان و تاکید بر افزایش ظرفیت و توجه به زیرساخت‌های استان خوزستان در سفر هیئت دولت ، امیدواریم در دوره ۴ ساله دولت مردمی حداقل ۳۰۰ کیلومتر از این بزرگراه‌ها را آماده بهره‌برداری کنیم .

اشتراک در شبکه های اجتماعی
لینک کپی شد.
لینک کوتاه
https://www.karkhe.org/news/3139
موضوعات مرتبط
برچسب
پروژه های راهسازی
زیربناهای حمل و نقل کشور
شرکت ساخت و توسعه
اعتماد شما، قدرت ماست
شماره تماس:
۳۳۸۶۸۰۷۵ - ۰۳۱
آدرس ایمیل:
info at karkhe dot org
تاریخچه و معرفی شرکت
شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تحت پوشش هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود اصفهان ثبت شده به شماره ۲۷۷۵۶ در اصفهان با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان فعالیت در زمینه حمل و نقل داخلی و بین المللی زمینی ، ارسال بار هوایی ، کشتیرانی، حمل بار با قطار و ترکیبی با استفاده از امکانات ، تجربیات و توانمندی‌های خود توانسته است کلیه خدمات مطمئن ، دقیق و اقتصادی حمل و نقل بین المللی بار را در جغرافیای داخلی و ترانزیتی از کلیه بنادر ، باراندازها و مراکز تولیدی به سرانجام رساند. سهم عمده ای از فعالیتهای شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تولیدات داخلی به ویژه محصولات میانی می باشد. این شرکت با عزم و اراده ی خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت، همکاری تنگاتنگی با دیگر زیرمجموعه های تحت پوشش گروه هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود داشته و در عین حال نقش موثری در حمل و نقل تولیدات دیگر کارخانجات کشور ایفا می نماید. شرکت حمل و نقل کرخه ترابر با تعهد به حفظ امانات و وفای به عهد در بارگیری، ارسال و تخلیه کالاها، به مشتریان خود ثابت نموده است که برای حفظ اصول شرکت از هیچ کوششی فروگذار نمی کند. اصول مجموعه ی کرخه ترابر بر مبنای رضایت مشتری و صداقت بنا شده است. لذا این شرکت با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد.
تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت حمل و نقل کرخه ترابر سپاهان می‌باشد.