تخصیص کامل اعتبارات سفر رئیس جمهور برای تکمیل پروژههای راهسازی در خوزستان
معاون وزیر راه و شهرسازی از تخصیص تمام اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهوری به خوزستان برای تخصیص به پروژههای زیرساختی حوزه راه در این استان تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد و ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۱ شاهد بهرهبرداری از طرحهای بزرگ راهسازی در استان باشیم .
خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور درباره بازدید خود از محورهای بخشهای جنوبی استان خوزستان در شهرهای آبادان و خرمشهر و نیز محورهای شادگان به سمت اهواز و کنارگذر ماهشهر ، گفت : با توجه به اینکه در سفر ریاست جمهوری به خوزستان، شاهد مصوبات خوبی در جهت تسریع در پروژههای عملیات راهسازی و جادهای در این استان بودیم ، امیدواریم در عملیات اجرایی پروژههایی که در قسمتهای جنوبی استان در حال اجراست ، تسریع قابل ملاحظهای به وجود بیاید .
وی با بیان اینکه از محورهای شهرستان اهواز ، رامهرمز ، غیزانیه ، عنابچه و کنارگذر شمال شرق و غربی اهواز بازدید کرده است ، افزود : برنامهریزی لازم برای شروع عملیات اجرایی طرحهای مذکور بلافاصله بعد از تعطیلات نوروزی بر اساس اولویتهایی که در بازدید امروز تعیین شد ، صورت گرفت .
خادمی ضمن اشاره به ملاقات با استاندار خوزستان درباره برنامه اجرایی توسعه زیرساختهای راهسازی و جادهای استان خوزستان ، عنوان کرد : در این دیدار تصمیمات مشترکی برای تسریع در عملیات اجرایی و اولویتبندی پروژههای مد نظر که میتواند در استان بیشتر موثر باشد ، اتخاذ شد . استاندار خوزستان تاکید داشت که برخی از پروژهها به خصوص ورودیهای استان و نقاط مواصلاتی آن به سمت استانهای همجوار شامل فارس ، اصفهان ، بوشهر و ایلام ، چهارخطه شوند . ما امیدواریم بتوانیم برنامه مدونی برای محور اتصالی استان خوزستان به استان فارس (اهواز به شیراز) که طول آن ۵۵۰ کیلومتر است ، در دولت جدید تدوین کنیم . همچنین محور اتصالی اهواز به اصفهان را هم به عنوان یک محور اساسی در برنامههای مدون خود مد نظر قرار دهیم .
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای کشور ادامه داد : همچنین مقرر شد برای کریدور جنوبی استان خوزستان که از شلمچه آغاز میشود و پس از عبور از خرمشهر ، آبادان ، ماهشهر ، هندیجان در نهایت بوشهر میرسد، برنامه مشخصی تدوین و با اولویت بیشتری روی آن کار کنیم . خوشبختانه تمام اعتبارات مقرر تا پایان سال ۱۴۰۰ از ناحیه سفر ریاست جمهوری برای تخصیص به پروژههای زیرساختی حوزه راه در استان خوزستان ، تزریق شد و انشاءالله نتایج آن را در سال ۱۴۰۱ خواهیم دید .
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای کشور بار دیگر تاکید کرد : اولویت ما در پروژههای زیرساختی حوزه راه در خوزستان اتصال محورهای مواصلاتی این استان به استانهای کهگیلویه و بویراحمد ، فارس ، چهارمحال و بختیاری و اصفهان و نیز توجه جدی به کریدور جنوبی استان خوزستان و همچنین محورهای بزرگراهی منتهی به مرزهای زمینی با کشور عراق از طریق مرزهای شلمچه و چذابه است .
وی افزود : در داخل استان هم بعضی از محورها از جمله محورهای جدید در کلانشهر اهواز ، رینگ کمربندی (کنارگذر) شهر اهواز ، محور اهواز به خرمشهر (با هدف چهارخطه کردن آن) ، محور شوشتر به دزفول ، محور ملاثانی به سمت شوشتر و ملاثانی به سمت مسجد سلیمان ، مورد تاکید است که بودجه لازم برای آنها از محل اعتبارات استانی یا سایر منابع که در ردیفهای اعتباری قانون بودجه برایشان پیشبینی شده است، تامین و عملیات اجرایی آنها انجام خواهد شد .
خادمی گفت : هم اکنون در استان خوزستان مجموعا ۷۰۰ کیلومتر بزرگراه در حال احداث است و با توجه به مصوبات هیئت دولت در استان و تاکید بر افزایش ظرفیت و توجه به زیرساختهای استان خوزستان در سفر هیئت دولت ، امیدواریم در دوره ۴ ساله دولت مردمی حداقل ۳۰۰ کیلومتر از این بزرگراهها را آماده بهرهبرداری کنیم .