اتمام عملیات بهسازی و ساخت راه روستایی مرق مرقکان در شهرستان ساوه
راه روستایی مرق مرقکان شهرستان ساوه که در پی بارشهای آبان ماه سال جاری دچار تخریب ، ریزش و انسداد شده بود ، با تلاش راهداران ساوجی و پشتیبانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی بهسازی و در ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۰ در فاز نخست به بهرهبرداری رسید .
مهرداد جهانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی در سفر یکروزه خود به شهرستان ساوه ، ضمن بازدید از محورهای مواصلاتی آن شهرستان بمنظور تسهیل سفرهای نوروزی برای کاربران جادهای ، بر حضور مستمر و استقرار گشتهای راهداری در محورها تأکید کرد .
وی افزود : طرح نوروزی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی طبق روال هر ساله ، از ابتدای اسفندماه شروع شده و تا ۲۰ فروردین ماه سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت که در قالب این طرح با بسیج نیروهای راهداری در سطح استان متشکل از مهندسین ، کارشناسان ، رانندگان و راهداران ، اقدامات قابل توجهی برای آماده سازی راهها برای سفرهای نوروزی انجام میپذیرد .
به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ، تمام تلاش راهداران در این ایام ، ایجاد بستری ایمن برای کاربران جادهای بویژه مسافرین نوروزی است که در این راستا اکیپهای عملیاتی بصورت امانی و پیمانکاری با جدیت تمام در کلیه محورهای مواصلاتی استان مشغول ارتقای ایمنی راهها با اولویت ایمن سازی راههای شریانی هستند .
وی ابراز امیدواری کرد با توسعه سامانههای هوشمند نظارتی ، ترافیکی و دوربینهای ثبت تخلف طی سال جاری در شبکه راههای استان و با توجه به پیش بینی افزایش سفرهای نوروزی، شاهد کاهش تصادفات جادهای و تلفات جانی ناشی از آن در نوروز ۱۴۰۱ باشیم .
سپس جهانی با حضور در کارگاه پروژه بهسازی و ساخت راه روستایی مرق مرقکان شهرستان ساوه ، از پایان عملیات اجرایی این پروژه در فاز نخست خبر داد و افزود : شدت بارشها و نزولات جوی در پائیز امسال که منجر به تخریب ، ریزش و انسداد این محور شده بود ظرف مدت چهار ماه و همسو با اجرای طرح راهداری زمستانی بازسازی و امروز مورد بهرهبرداری قرار گرفت .
وی با اشاره به مشخصات فنی پروژه خاطرنشان کرد : بیش از هزار متر مکعب عملیات ریزش برداری و ترانشه برداری برای بازگشایی محور انجام شده و بالغ بر پنج هزار مترمکعب خاکریزی برای ساخت این راه صورت گرفته است .
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ادامه داد : برای هدایت آبهای سطحی و عبور عرضی آن از جاده نیز یکدستگاه آبرو لولهای با دو دهانه یک متری به طول ۲۲ متر اجرا و بیش از ۴۵۰ تن عملیات بتن ریزی برای احداث دیواره و کانال با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیون تومان اجرا شده است . در صورت تخصیص اعتبار لازم ، عملیات اجرای لایه آسفالت این محور به طول هزار و ۷۰۰ متر در سال آینده اجرا خواهد شد تا ساکنین منطقه از راه ارتباطی مناسبی برای تردد برخوردار شوند .
شایان ذکر است که در این سفر علیرضا اختری معاون راهداری و محمد محسنی معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی جهانی را در این سفر همراهی کردند .