• مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

۱۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸

پیشرفت ۵۰ درصدی رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده های استان سمنان

پیشرفت ۵۰ درصدی رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده های استان سمنان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان گفت : طی یکسال فعالیت این اداره کل ۴۰ درصد از صدور بارنامه‌ها مربوط به نمک و مصالح ساختمانی بوده ، رفع نقاط حادثه‌خیز با پیشرفت ۵۰ درصدی روبه‌رو است .

بیش از ۹۰ درصد حمل‌ و نقل در کشور از طریق جاده‌ها انجام می‌شود ، از این رو مرمت ، بهسازی ، حفاظت و نگهداری راه‌های ارتباطی بسیار حائز اهمیت است و در صورت عدم توجه به این امر، علاوه بر کاهش سرعت حمل و نقل و متحمل شدن زیان اقتصادی ، شاهد افزایش تلفات جاده‌ای نیز خواهیم بود .

براساس آمارها اما بیش از ۶۰۰ کیلومتر از کریدورهای اصلی مواصلاتی کشور در استان سمنان قرار دارد ؛ این آمار بدین معنی است که این استان به تنهایی به اندازه شش استان کشور شریان مواصلاتی اصلی را در خود جای داده است؛ به همین منظور حفظ و نگهداری راه‌های سمنان نیازمند توجه است و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای این استان در راستای توسعه محورهای مواصلاتی طی یکسال فعالیت خود در سال ۱۴۰۰ اقداماتی را در دستور کار قرار داده است .

آنچه در ادامه می‌خوانید مشروح گفت‌وگو تفصیلی با احسان منصور کیایی ، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان در راستای تشریح عملکرد یکساله این اداره کل است .

وزیر راه و شهرسازی سیزدهم آبان ماه با حضور در استان سمنان به تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های وزارتخانه در بخش حمل ونقل پرداخت و خواستار آن شد از تمامی ظرفیت‌های موجود استان استفاده شود ، حال در راستای بهسازی جاده‌ها در سال ۱۴۰۰ چه اقداماتی صورت گرفته است؟

انجام لکه‌گیری و روکش آسفالت در محور‌های شریانی و بزرگراهی استان با طولی بالغ بر ۱۹۰ کیلومتر از اقداماتی بوده که در این راستا صورت گرفته است؛ همچنین اصلاح و ایمن سازی نقاط پرحادثه در محور‌های شریانی از دیگر فعالیت‌هایی بود که در سال جاری انجام شد . اجرای تعمیرات اساسی و نگهداری پل‌های بزرگ و ابنیه فنی راه‌های شریانی نیز مانند احداث پل دهانه ۲۱ متری در محور شهمیرزاد ، چاشم ، خطیرکوه و دوآب از جمله فعالیت‌های این اداره کل محسوب می‌شود ، در این راستا می‌توان به مطالعه اجرای عملیات راهداری فوری ، اضطراری ، مستمر ، جاری و دوره‌ای در سطح محورهای مواصلاتی به طول هزار و ۳۴۷ کیلومتر معادل در شهرستان‌های گرمسار ، آرادان ، سرخه ، سمنان ، مهدیشهر، دامغان و ... نیز اشاره کرد .

برحسب دستور وزیر راه و شهرسازی و تصویب دستورالعمل شناسایی و اولویت‌بندی رفع و اصلاح نقاط پرتصادف ، در این استان چه کارهایی صورت گرفته است ؟

در راستای این موضوع اصلاح و ساماندهی و حذف نقطه پرتصادف پیچ و قوس بعد از لاسجرد ، پیچ‌های پنج هزاری(پاده) شهرستان آرادان و ساماندهی سه راهی فولاد محله در محور سمنان ساری با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد انجام شده است ، همچنین مطالعه و تهیه اسناد و مدارک و مستندات و برآورد ریالی اصلاح نقاط پرحادثه گردنه آهوان نیز انجام گرفته است .

خبرها حکایت از افزایش سرقت علائم در جاده‌ها دارد ، برای جلوگیری از سرقت علائم چه اقداماتی انجام داده‌اید ؟

جهت جلوگیری از سرقت علائم با ایمن سازی بیشتر در نصب تابلوها و علائم و همچنین استفاده بیشتر از علائم افقی به مبارزه با این موضوع پرداخته‌ایم تا از دست سارقان محفوظ بماند .

چه میزان از مسیرها ایمن سازی شدند و آیا سرقت علائم در زمینه ایمن‌سازی‌ها تاثیر گذاشته است ؟

بیش از یک چهارم کل راه‌های استحفاظی این استان ایمن سازی شده‌اند ، بله متاسفانه در محدوده‌هایی که مورد ایمن‌سازی قرار گرفته‌اند به علت سرقت علائم یا در اثر برخورد وسایط نقلیه به حفاظ و حاشیه راه مجدداً ایمن سازی صورت گرفته است .

پیش از این عمده ترین مشکل حوزه حمل و نقل در استان سمنان و کشور را موضوع نوسازی ناوگان عنوان کرده بودید ؛ اکنون برای نگهداری و بهبود وضعیت راه‌ها از امکانات و تجهیزات کافی برخوردار هستید و ناوگان نوسازی شده است ؟

متاسفانه افزایش قیمت تجهیزات و دستمزد نیز تبدیل به مهمترین معضل و مشکل این استان شده است که باید بری رسیدن به هدف مطلوب این معضل رفع شود و سن ناوگان نیز بالا است.

با توجه به اینکه استان سمنان بیش از ۶۰۰ کیلومتر از کریدورهای اصلی مواصلاتی کشور را در خود جای داده است ، تخصیص بودجه برای نگهداری راه‌های این استان، بر اساس گستردگی محورهای مواصلاتی صورت گرفته است ؟

در زمینه اعتبارات مشکل خاصی وجود ندارد ، اما با توجه به اینکه درصد تخصیص اعتبارات مقداری کمتر از پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها است ، پیگیری‌های لازم از سازمان متبوع انجام شده و قول مساعد در این زمینه جهت افزایش سهم تخصیص داده شده است .

​در صحبت‌های خود به تخصیص اعتبارات کمتر از میزان مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌ها اشاره کردید، با وجود چنین شرایطی کدام یک از اقدامات را در اولویت کارها قرار داده‌اید ؟

در زمینه اولویت پروژه‌ها باید بگویم با تدبیری که صورت گرفته است ، اولویت را با پروژه‌های مطرح شده در سفر رییس جمهور به استان شامل نگهداری راه‌های استان در قالب پروژه‌های لکه‌گیری و روکش آسفالت محورهای مواصلاتی شامل هشت محور و اصلاح ۱۰ نقطه حادثه‌خیز در سطح استان قرار داده‌ایم .

در حوزه ترانزیت در سال ۱۴۰۰ چه اقدامات شاخصی را در دستور کار داشتید؟

در بحث کریدور ترانزیتی در حوزه شرق به غرب بیش از ۵۵۰ کیلومتر از مسیر پرتردد تهران ـ مشهد در استان سمنان قرار داشته و سالانه میلیون‌ها زائر حرم مطهر رضوی از این مسیر عبور می‌کنند که به صورت بزرگراهی است و فعلا تغییراتی نداریم ، البته با افتتاح آزادراه حرم تا حرم در محدوده گرمسار تا سمنان بیش از ۱۱۰ کیلومتر آزادراه می‌شود ، همچنین در حوزه شمال به جنوب نیز ۳۰۰ کیلومتر به صورت محور اصلی دوطرفه در حال بهره برداری است که تغییراتی ندارد و ابلاغی هم در این خصوص صورت نگرفته است .

در بازه زمانی یکساله سال ۱۴۰۰ چه تعداد بارنامه ثبت شده است و چه تعداد از بارنامه‌ها کالای اساسی هستند ؟

از ابتدای سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۵۶۰ هزار برگ بارنامه برای جابه‌جایی ۹میلیون و یکصد هزار تن کالا صادر شده است که ۴۰ درصد آن را گچ، سیمان، نمک و مصالح ساختمانی پوشش می‌دهند .

چه میزان از راه‌های روستایی بهسازی شدند ؟

در حوزه راه‌های روستایی قریب به ۶۰ کیلومتر راه روستایی به صورت عملیات خاکی اجرا شده و قریب به ۱۴ کیلومتر از مسیرها نیز آسفالت شده است .

اقدامات لازم برای ایمن‌سازی جاده‌ها و محورها برای پذیرش مسافر در نوروز ۱۴۰۱ صورت گرفته است ؟

بله تدابیر لازم اندیشیده شده است که در این خصوص می‌توان به تنقیه ، لایروبی و پاکسازی دهانه ورودی و خروجی پل‌ها و آب‌روها ، احیای دیواره‌های هدایت سیلاب و تقویت و بازسازی آن‌ها ، بوته‌کنی و قطع علف‌های هرز شانه‌ها در دو طرف کلیه محورها، زیباسازی و منظر آرایی مبلمان جاده‌ای در ۳۰ کیلومتری ورودی و خروجی شهرها ، تکمیل راه فرار اضطراری محور سمنان فیروزکوه در محدوده پلیس راه افتر و تهیه و تامین قیر مورد نیاز پروژه‌های لکه گیری از محل تبصره یک بند ز قانون بودجه ۱۴۰۰ جهت اجرای سریع‌تر آن‌ها یاد کرد . همچنین اجرای عملیات آسفالت حفاظتی و لکه گیری با ماسه آسفالت در محور آرادان سرخه و لکه گیری و روکش آسفالت در محور سمنان معلمان در صورت مساعد شدن شرایط آب و هوایی در دست اقدام است .

اشتراک در شبکه های اجتماعی
لینک کپی شد.
لینک کوتاه
https://www.karkhe.org/news/2998
موضوعات مرتبط
برچسب
راه روستایی
راهداری و حمل و نقل جاده‌ای
نقطه حادثه‌خیز
اعتماد شما، قدرت ماست
شماره تماس:
۳۳۸۶۸۰۷۵ - ۰۳۱
آدرس ایمیل:
info at karkhe dot org
تاریخچه و معرفی شرکت
شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تحت پوشش هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود اصفهان ثبت شده به شماره ۲۷۷۵۶ در اصفهان با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان فعالیت در زمینه حمل و نقل داخلی و بین المللی زمینی ، ارسال بار هوایی ، کشتیرانی، حمل بار با قطار و ترکیبی با استفاده از امکانات ، تجربیات و توانمندی‌های خود توانسته است کلیه خدمات مطمئن ، دقیق و اقتصادی حمل و نقل بین المللی بار را در جغرافیای داخلی و ترانزیتی از کلیه بنادر ، باراندازها و مراکز تولیدی به سرانجام رساند. سهم عمده ای از فعالیتهای شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تولیدات داخلی به ویژه محصولات میانی می باشد. این شرکت با عزم و اراده ی خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت، همکاری تنگاتنگی با دیگر زیرمجموعه های تحت پوشش گروه هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود داشته و در عین حال نقش موثری در حمل و نقل تولیدات دیگر کارخانجات کشور ایفا می نماید. شرکت حمل و نقل کرخه ترابر با تعهد به حفظ امانات و وفای به عهد در بارگیری، ارسال و تخلیه کالاها، به مشتریان خود ثابت نموده است که برای حفظ اصول شرکت از هیچ کوششی فروگذار نمی کند. اصول مجموعه ی کرخه ترابر بر مبنای رضایت مشتری و صداقت بنا شده است. لذا این شرکت با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد.
تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت حمل و نقل کرخه ترابر سپاهان می‌باشد.