• مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • مقالات

  • دانشنامه

  • اخبار

  • خدمات

  • درباره ما

  • تماس با ما

۱۵:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷

ارتقا همه‌جانبه زیرساخت‌های حمل و نقل استان لرستان در اولویت است

استان لرستان دارای هفت هزار و ۹۹۲ کیلومتر راه اعم از آزادراه ، بزرگراه ، راه اصلی ، فرعی و روستایی با بیش از ۱۴ هزار دستگاه پل و ابنیه فنی است که در حال حاضر ۱۷۲ شرکت حمل و نقل کالا و مسافر با میانگین جابجایی سالانه ۵.۵ میلیون تن کالا و سه میلیون نفر مسافر در این استان فعالیت دارند .

ارتقا همه‌جانبه زیرساخت‌ها و شاخص‌های استان لرستان به‌ویژه در حوزه حمل و نقل و خدمات‌دهی این بخش در اولویت برنامه‌های استان قرار دارد .

بهرام ستاری در بازدید از پایانه بار دولتی خرم‌آباد با بیان اینکه بازدیدها با هدف آشنایی با نحوه‌ی خدمات‌دهی و رفع مشکلات و موانع انجام می‌شود ، گفت : ارتقا همه‌جانبه زیرساخت‌ها و شاخص‌های استان به‌ویژه در حوزه حمل و نقل و خدمات‌دهی این بخش در اولویت برنامه‌های مجموعه دولت در استان قرار دارد .

وی با تاکید بر استفاده بهینه از ظرفیت‌ها برای دستیابی به توسعه گفت : با توجه به واقع شدن استان در شریان حیاتی شمال به جنوب کشور و نقش آن در اتصال بنادر جنوبی به مرکز و از طرفی ظرفیت جابجایی سالانه ۵.۵ میلیون تن انواع کالا در این استان ، پایانه بار خرم‌آباد یک زیرساخت مهم برای توسعه محسوب می‌شود که فضای فیزیکی ، تجهیزات ، ایمنی و نحوه خدمات‌دهی آن باید ارتقا یابد .

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه بازدید از پایانه بار خرم‌آباد به صورت دوره‌ای و به منظور پیگیری مصوبات این بازدید متعاقبا صورت خواهد گرفت ، خواستار تعامل بین‌بخشی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، شرکت توزیع برق ، شهرداری مرکز استان و سایر دستگاه‌های ذیربط با بخش خصوصی بهره‌بردار این پایانه در تجهیز ، انتقال ترانس برق ، به‌روزرسانی روشنایی و سیستم‌های پایش امنیتی ، ایجاد فضاهای جدید خدماتی و اشتغالزا شد .

براساس این گزارش ، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان هم در این بازدید با اشاره به زیرساخت‌های حمل و نقل استان گفت : استان لرستان دارای هفت هزار و ۹۹۲ کیلومتر راه  اعم از آزادراه ، بزرگراه ، راه اصلی ، فرعی و روستایی با بیش از ۱۴ هزار دستگاه پل و ابنیه فنی است که در حال حاضر ۱۷۲ شرکت حمل و نقل کالا و مسافر با میانگین جابجایی سالانه ۵.۵ میلیون تن کالا و سه میلیون نفر مسافر در این استان فعالیت دارند .

وی، قرار گرفتن استان در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب کشور را یادآور شد و افزود : واقع شدن در مسیر بنادر جنوبی به مرکز کشور و وجود دو آزادراه خرم‌آباد - پل زال و خرم‌آباد - بروجرد ، این استان را در مسیر شریان حیاتی کشور قرار داده که در سفر اخیر ریاست جمهوری و وزیر راه و شهرسازی بر تکمیل این زنجیره آزادراهی تاکید شد و در صورت تحقق آن ، لرستان به عنوان بندرخشک مطرح خواهد شد .

شرفی با اشاره به خسارات سیل‌های فروردین و اسفند ۹۸ به زیرساخت‌های راه در استان و اقدامات راهداری در حوزه بازسازی اظهار داشت : در پی سفرهای مکرر استانی دولتمردان و با برنامه‌ریزی منسجمی که صورت گرفت علیرغم اینکه اعتبارات ابلاغی تنها ۱۰ درصد خسارات بود با تعریف ۲۰۶ قرارداد به مبلغ ۴۵۰ میلیارد تومان و جذب منابع دیگر در طول ۱۸ ماه ۱۴۰ دستگاه پل و ابنیه فنی بازسازی و احداث شد که در نوع خود یک رکورد ملی محسوب می‌شود .

وی، جذب اعتبارات ۲۷۰ میلیارد تومانی راه روستایی مصوب سفر اخیر ریاست جمهوری را از اولویت‌ها عنوان کرد و گفت : به محض ابلاغ اعتبارات ، تفاهم‌نامه‌ها مبادله شده است در حال حاضر ۶۰ درصد پروژه‌ها تعریف و پیمانکاران مشخص شده که امیدواریم تا پایان سال همه پروژه‌ها را واگذار نماییم‌ .

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان در خصوص پایانه بار خرم‌آباد گفت : این پایانه در سنوات گذشته خدمات یکنواختی ارائه می‌داد که با کسب مجوز از سازمان راهداری ، درصدد تعریف خدمات جدید از جمله : رستوران ، کارواش ، مهمانسرا ، باجه صدور کارت هوشمند و ... در قالب یک مجتمع خدماتی رفاهی در آن هستیم . با توجه به نقش رانندگان و فعالان حمل و نقل در چرخه اقتصادی استان ، از سال ۹۷ تاکنون ۱۱۲هزار و ۳۸۲ حلقه لاستیک دولتی بین ناوگان باری ، چهار هزار و ۱۶۲ حلقه بین ناوگان اتوبوس جاده ای و  دوهزار و ۷۶۶ حلقه نیز بین ناوگان مینی‌بوس توزیع شده است .

سید احمد موسوی مدیرعامل بخش خصوصی بهره‌بردار پایانه بار خرم‌آباد هم در این بازدید ، با تقدیر از همکاری مجموعه راهداری لرستان خواستار همکاری دستگاه‌ها در تعمیر سیستم روشنایی ، انتقال ترانس برق به داخل پایانه ، ارتقای سیستم ایمنی و دوربین‌های مداربسته و‌‌ بهسازی و مناسب‌سازی فضای محیطی این پایانه شد .

لازم به ذکر است ، در این بازدید معاونان و رییس حراست راهداری لرستان ، شهردار مرکز استان ، معاون شرکت توزیع برق ، نیروی انتظامی و اصحاب رسانه حضور داشتند .

اشتراک در شبکه های اجتماعی
لینک کپی شد.
لینک کوتاه
https://www.karkhe.org/news/2804
موضوعات مرتبط
برچسب
پایانه بار دولتی خرم‌آباد
ناوگان باری
راهداری و حمل و نقل جاده‌ای
اعتماد شما، قدرت ماست
شماره تماس:
۳۳۸۶۸۰۷۵ - ۰۳۱
آدرس ایمیل:
info at karkhe dot org
تاریخچه و معرفی شرکت
شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تحت پوشش هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود اصفهان ثبت شده به شماره ۲۷۷۵۶ در اصفهان با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان فعالیت در زمینه حمل و نقل داخلی و بین المللی زمینی ، ارسال بار هوایی ، کشتیرانی، حمل بار با قطار و ترکیبی با استفاده از امکانات ، تجربیات و توانمندی‌های خود توانسته است کلیه خدمات مطمئن ، دقیق و اقتصادی حمل و نقل بین المللی بار را در جغرافیای داخلی و ترانزیتی از کلیه بنادر ، باراندازها و مراکز تولیدی به سرانجام رساند. سهم عمده ای از فعالیتهای شرکت حمل و نقل کرخه ترابر تولیدات داخلی به ویژه محصولات میانی می باشد. این شرکت با عزم و اراده ی خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت، همکاری تنگاتنگی با دیگر زیرمجموعه های تحت پوشش گروه هلدینگ مدیران صنعت زاینده رود داشته و در عین حال نقش موثری در حمل و نقل تولیدات دیگر کارخانجات کشور ایفا می نماید. شرکت حمل و نقل کرخه ترابر با تعهد به حفظ امانات و وفای به عهد در بارگیری، ارسال و تخلیه کالاها، به مشتریان خود ثابت نموده است که برای حفظ اصول شرکت از هیچ کوششی فروگذار نمی کند. اصول مجموعه ی کرخه ترابر بر مبنای رضایت مشتری و صداقت بنا شده است. لذا این شرکت با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد.
تمام حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت حمل و نقل کرخه ترابر سپاهان می‌باشد.